Om mig

Det bästa sättet att beskriva mig på är antagligen med ordet entreprenör. 2003 startade jag mitt första bolag som jag sålde sista december 2010. Mitt nuvarande bolag startade jag 2007 och efter ungefär tre år kunde jag leva på min verksamhet. Jag jobbar med e-handel och säljer till konsumenter i mestadels Norden och västra Europa även om vi ibland får beställningar från Australien, Hongkong och USA.

Jag har alltid varit intresserad av samhällsdebatt och politik och vill bidra med småföretagarens perspektiv på delar av samhällsdebatten.

I dagens debatt glöms ofta mindre företagare bort. Jag vill få in småföretagarperspektivet när vi pratar om samhällsutvecklingen och hoppas kunna väcka lite debatt och diskussion kring det.

Jag nås på richard (nivetvad) torsslow.com

Twitter: @RichardTorsslow

Facebook: https://www.facebook.com/richard.torsslow

Leave a Reply